Boka massage i göteborg
Kontakt – boka tid   

Tidsbokning för massagebehandlingar

Boka tid för din massage eller laserbehandling gör du enklast online då det är svårt för mig att svara i telefon under behandling. Klicka på “boka tid” knappen så kommer du till min “boka direkt” sida. Där kan du välja mellan olika behandlingar. Det går också bra att lämna ett meddelande på telefonsvararen så ringer jag upp så snart jag kan! Massagekliniken ligger i samma lokaler som företagshälsovården “Frisk och Kry” på Kristinelundsgatan 16 i centrala Göteborg på en tvärgata mellan Avenyn och Heden.

Svårt att nå mig på telefon?

Ibland kan det vara svårt att nå mig på telefon då jag oftast är mitt i en behandling.

Det går bra att lämna ett meddelande på telefonsvararen vid boknings eller andra frågor så ringer jag upp dig.
Du kan också nå mig via kontaktformuläret längst ner på startsidan. https://athleticcare.se.

Öppettider – Boka tid

Öppet måndag till fredag 8 – 17.

Ibland även helgöppet på lördagar. (Se bokningskalender för lediga tider). Onsdagar även kvällsöppet till klockan 20.00.
Du hittar alla lediga tider i webbokningssystemet (knappen “boka tid”) ovan. Hittar du inga tider som passar dig? Hör av dig så kan vi se om det går att lösa!

Känner du dig osäker på vad som kan behandlas? Tveka inte att ringa eller maila!

Tel: 0708-40 37 20

Det är lätt att hitta till Athletic Care Massageterapi

Om du åker med spårvagn, gå av vid Valands hållplats och promenera ca 200m mot Scandic Rubinen. Där kommer Kristinelundsgatan som är en tvärgata till Kungsportsavenyen. Kliniken ligger på Kristinelundsgatan 16 mitt mellan hotell Scandic Rubinen och Heden.Om du kör bil, parkera lättast på Hedens parkering (billigast), eller parkeringshuset mitt emot kliniken på Kristinelundsgatan 16. Det finns även parkering på gatan utanför men det kan vara svårt att få plats där.

Besöksadress

Athletic Care Massageterapi
Kristinelundsgatan 16
411 37 Göteborg