Kontakt – Boka tid                        

Tidsbokning 

Boka tid online då det är svårt att svara i telefon under behandling. Klicka på “boka tid” knappen. Det går också bra att lämna ett meddelande på telefonsvararen så ringer jag upp!

 

Svårt att nå mig på telefon?

Ibland kan det vara svårt att nå mig på telefon då jag oftast är mitt i en behandling. Det går bra att lämna ett meddelande på telefonsvararen vid boknings eller andra frågor så ringer jag upp så snart jag kan.

Öppettider

Öppet måndag till fredag 8 – 17. Ibland även helgöppet på lördagar. (Se bokningskalender för lediga tider). Måndagar även kvällsöppet till klockan 20.00. Du hittar alla lediga tider i webbokningssystemet (knappen “boka tid”) ovan. Känner du dig osäker på vad som kan behandlas? Ring eller maila!

Tel: 0708-40 37 20

 

Det är lätt att hitta till Athletic Care massageterapi

  • Om du åker med spårvagn, gå av vid Valands hållplats och promenera ca 200m mot Scandic Rubinen. Där kommer Kristinelundsgatan som är en tvärgata till Kungsportsavenyen. Kliniken ligger mitt mellan Scandic Rubinen och Heden.
  • Om du kör bil, parkera lättast på Hedens parkering (billigast), eller parkeringshuset mitt emot kliniken på Kristinelundsgatan 16. Det finns även parkering på gatan utanför men det kan vara svårt att få plats där.

 

Besöksadress

Athletic Care Massageterapi
Kristinelundsgatan 16
411 37 Göteborg