Fight fyscirkel & fysträning

Rivstarta din träning genom att träna som en fighter! Ett helkroppspass med hög intensitet som får dig att känna dig fantastisk varje gång!

Tid50 min
TräningsnivåPassar alla

Upptäck Fight fysTräna som en kampsportare

Upplev rörelseglädje, hög intensitet och inspirerande övningar som involverar hela kroppen. Vi kombinerar kondition, styrka och koordination i ett och samma pass, där du får utföra slag och sparkar med boxhandskar och mittsar

Du kommer att röra dig upp och ner från marken, köra pulshöjande intervaller och en variation av kroppsviktsövningar, vilket utgör kärnan i våra fyspass. Målet är att maximera träningseffektiviteten samt att integrera tekniker från sporter som boxning, thai/kick-boxning, karate och mer.

Oavsett din ålder och nivå är du välkommen att delta i passet. Vi anpassar efter dina förutsättningar. 

Varför är det så bra att träna som en kampsportare?

Du tränar funktionellt med hela kroppen, vilket ger dig bättre kroppskontroll, rörlighet, explosivitet och god kondition.

Möt vårafight fys tränare

Fully dedicated & skilled trainers.

Hur känns kroppenefter ett fightfys pass?

Efter en combat pass kan du känna dig euforisk! Men är du ovan kan du förvänta dig att uppleva träningsvärk i muskelgrupper du inte visste existerade.

Genom att utföra slag, sparkar och andra rörelser aktiverar du olika muskelgrupper på ett sätt som kan vara nytt för dig. Detta kan leda till en del träningsvärk. Träningsvärken är dock en påminnelse om den underhållande och utmanande träning du just har genomfört! Välkomna den som ett tecken på den spännande resa du precis har påbörjat.

Våra kampsportpassinnehåller

Passet innehåller främst tekniker där vi använder boxningshandskar och mittsar. Men även rörlighetsträning, styrketräning med kroppsvikt och konditionsträning för att ge dig en komplett och mångsidig träningsupplevelse.

Så om du vill utmana dig själv eller din kompis, , förbättra din fysiska form och ha kul samtidigt, kom och testa en annorlunda och rolig träningsform!

Plats & tid

Athletic Care – Tillfällavägen, 15 Sävedalen. Max 10 deltagare.

Måndagar kl: 17.30

Onsdagar kl: 18.45

Priser och bokning

10 pass: 1645kr Enstaka pass: 185kr

Använd formuläret eller maila: info@athleticcare.se för bokning.

Vid köp av 10 pass skickas faktura. Enstaka pass betalas på plats med kort.

Fight fysVad är det?

Ett dynamisk träningspass med fart. FightFys är ett spännande träningskoncept som tar sin inspiration från kampsportens intensiva fysiska träning. I detta pass får du möjlighet att utveckla din rörlighet och kroppskontroll med variationsrika övningar som även främjar flexibilitet. 

Du får utföra slag och sparkar mot mittsar för att utmana din kondition och styrka, utan att behöva fokusera på teknisk perfektion. Träningen inkluderar också en rad kroppsviktsövningar för muskelstyrka och uthållighet. 

Avslutningsvis ingår noggranna stretchingövningar för att påskynda din återhämtning och ytterligare öka din rörlighet. Ta del av vårat combatpass och ta din träning till en ny dimension med vårt inspirerande träningspass.


Fight fys mitts boxningshandskar
fitness & hälsa

Intresserad av fight fysBoka plats här

Fyll i formuläret för att boka din plats. Skriv vilken dag och tid som du vill boka.

Oroa dig inte om du är ny på passet och låt tränaren veta när du kommer. Våra tränare hjälper dig att komma igång så att du kan börja i din egen takt.