Gruppträning

GRUPPTRÄNING

Gruppträning tillsammans är roligare! 

Oavsett om ni vill bli stärkare, snabbare eller mer rörlig så fixar vi passet för er.

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår gruppträning och försöker hela tiden variera med  nya och spännande gruppträningspass.

gruppträning göteborg

PT-SMALL GROUP

Hos Athletic Care kan du välja att träna i grupp bestående av dina vänner, kollegor eller familj. 

Gruppträning är ett bra sätt att förbättra gemenskapen och sammanhållningen.

Gruppträning kan utföras som PT-small Group, HIIT-pass, cirkelträning eller rena styrketräningspass.

KONTAKTA OSS

Ta kontakt med oss för upplägg och tider. Gruppträning för företag kan fås på eran arbetsplats eller i våra lokaler på Tillfällavägen 15 i Sävedalen.

hantelträning

VANLIGA FRÅGOR

HIIT är en förkortning av High Intensity Interval Training, och är en form av högintensiv intervall och styrketräning. Oftast korta pass på ca. 30-40 minuter, där du i varje intervall pressar dig till max. Du får väldigt mycket träning på kort tid.

I PT-small group tränar ni tillsammans i en grupp om 6-8 personer, där alla jobbar med samma övningar och mål men utifrån era egna förutsättningar.

Utbudet av övningar kan skilja från gång till gång.

En bättre hälsa hos dina anställda minskar risken för sjukskrivningar och därmed företagets utgifter för sjuklön.

Fysisk aktivitet ökar även produktiviteten hos dina anställda. Att träna tillsammans på arbetsplatsen eller hos oss ökar glädjen och gemenskapen.

Boot Camp kommer ifrån USA och är namnet på en del av den träning som män och kvinnor genomgår i t.ex det militära . Boot Camp är den slutgiltiga prövningen. 

Boot camp som träningsform är idag lite snällare, väldigt varierande, utmanande och rolig typ av träning som utförs i grupp. Eran PT planerar passen för att utmana er som deltagare inför varje pass. Passen kan innehålla t.ex: Kampsportsövningar, cirkelträning, styrka, kondition m.m.

Boot camps kan också utföras över en längre period, t.ex 12 veckor och innehålla både tuffa träningspass och kostplanering för viktnergång.