Massage, Idrottsmassage, Personlig Träning

GrUppträning

GRUPPTRÄNING

Att träna i grupp är en fantastiskt rolig och motiverande upplevelse! Oavsett om ni önskar öka er styrka, snabbhet eller rörlighet, så finns det pass som är skräddarsydda för just era behov.

Vi på Athletic Care jobbar kontinuerligt med att utveckla vår gruppträning och vi strävar alltid efter att erbjuda nya och spännande träningspass. Genom att träna tillsammans i grupp får ni inte bara möjlighet att träffa likasinnade människor och ha kul, utan ni kommer även att kunna pusha varandra att ta ut det allra bästa av er själva under träningen.

Så varför inte ge gruppträning en chans och upptäck fördelarna med att träna tillsammans med andra? Vi lovar att ni inte kommer att ångra er!

PT small group träning Göteborg
gruppträning göteborg

PT-SMALL GROUP

Hos Athletic Care har du möjlighet att välja att träna tillsammans med dina vänner, kollegor eller familj i form av gruppträning. Genom att träna tillsammans kan ni stärka er gemenskap och sammanhållning samtidigt som ni förbättrar er hälsa och fitness.

Vi erbjuder olika former av gruppträning, inklusive PT-small Group, HIIT-pass, fihgtfys, cirkelträning och styrketräningspass. Oavsett vilken typ av träning ni föredrar kan vi skapa en passande plan som matchar era behov och mål. Våra kunniga tränare kommer att hjälpa er att hålla motivationen uppe och se till att ni utför övningarna på rätt sätt.

KONTAKTA OSS

Ta kontakt med oss för upplägg och tider. Gruppträning för företag kan fås på eran arbetsplats eller i våra lokaler på Tillfällavägen 15 i Sävedalen.

hantelträning

VANLIGA FRÅGOR

HIIT är en förkortning av High Intensity Interval Training, och är en form av högintensiv intervall och styrketräning. Oftast korta pass på ca. 30-40 minuter, där du i varje intervall pressar dig till max. Du får väldigt mycket träning på kort tid.

I PT-small group tränar ni tillsammans i en grupp om 6-8 personer, där alla jobbar med samma övningar och mål men utifrån era egna förutsättningar.

Utbudet av övningar kan skilja från gång till gång.

En bättre hälsa hos dina anställda minskar risken för sjukskrivningar och därmed företagets utgifter för sjuklön.

Fysisk aktivitet ökar även produktiviteten hos dina anställda. Att träna tillsammans på arbetsplatsen eller hos oss ökar glädjen och gemenskapen.

Boot Camp kommer ifrån USA och är namnet på en del av den träning som män och kvinnor genomgår i t.ex det militära . Boot Camp är den slutgiltiga prövningen. 

Boot camp som träningsform är idag lite snällare, väldigt varierande, utmanande och rolig typ av träning som utförs i grupp. Eran PT planerar passen för att utmana er som deltagare inför varje pass. Passen kan innehålla t.ex: Kampsportsövningar, cirkelträning, styrka, kondition m.m.

Boot camps kan också utföras över en längre period, t.ex 12 veckor och innehålla både tuffa träningspass och kostplanering för viktnergång.

FightFys är ett dynamiskt träningspass som hämtar inspiration från kampsportens fysiska träning. Genom detta pass kommer du att få möjlighet att förbättra din rörlighet och kroppskontroll med olika övningar som främjar flexibilitet. Dessutom kommer du att få utföra slag och sparkar mot mittsar för att fokusera på kondition och styrka istället för teknik. Passet innehåller också olika kroppsviktsövningar för att träna upp din styrka och uthållighet. Avslutningsvis inkluderas noggranna stretchingövningar för att förbättra din muskelåterhämtning och öka din flexibilitet ytterligare.