Så bra individanpassad träning! Fantastisk på att pusha på ett bra sätt. Rekommenderar starkt!

Ebba F Personlig träning med Kenneth

One of the true professional. Glad to have found him!

Klaus F Behandlingar &Rehab

Jag är 56 och i mitt livs form. Kenneth är kungen. Han har tränat mig i två år nu, och trots att jag hunnit bli medelålders har jag aldrig varit starkare eller mått bättre. Att börja träna på Athletic Care är ett av de bästa besluten jag någonsin tagit.

Brjann S Personlig träning

Inne på tredje året nu med personlig träning. Efter olyckan kunde jag knappt stå, nu kan jag fungera nästintill normalt. Fått tillbaka stora delar av mitt liv tack vare Kenneth. Fantastisk vägledning och hårt jobb lönar sig!

Andrei B Personlig träning

Har upplevt höftsmärtor och stelhet. Kenneth kunde släppa trycket och smärtan försvann. Gav mig till och med tips på bra övningar som hjälper till att stretcha området! Om 6 stjärnor var möjliga skulle jag ge 6.

Alfred K Massagebehandling

Jag har tränat med Kenneth på Athletic Care i ca 2 år (två gånger i veckan). Jag hade tränat hos en annan PT i många år när jag bodde utomlands, och när jag letade efter gym/PT i Göteborg hittade jag Athletic Care. Redan efter första mötet visste jag att jag hittat rätt. Efter en saklig diskussion om mina mål och vad jag ville uppnå, satte vi igång med ett program lämpad för mig (jag fick diskbrock 10 år sedan). Med Kenneth tränar man metodiskt och målinriktat, och man känner sig oerhört trygg och motiverad under passet. Jättefin och välutrustad lokal där man tränar helt själv en ren och fräsch miljö. Jag har träffat en hel del tränare över åren, men ingen har samma kunskap kring träning och kost som Kenneth. Till skillnad till många PT på allmänna gym som kommer och går vartannat, driver Kenneth sin verksamhet med en långsiktighet. Detta speglas inte minst i hur han investerar i gymmet och utrustningen. Mer proffsig och trevlig tränare får man leta efter!

Magnus F Personlig träning