Kroppsmätning Göteborg inbody mäter mer än bara kroppsfett

Med InBody 270 får du fullständig koll på vad som är muskler, fett, visceralt fett samt vätska i din kropp.

Tid15 eller 40 minuter
Passar förAlla

Hur ser du ut på insidan?Muskelmassa - Vätska - Fettprocent

Med InBody-kroppsmätning får du en detaljerad kartläggning av din kropps sammansättning, inklusive muskelmassa, fett och vätskenivåer. Detta ger en mer komplett bild av din fysiska hälsa, utöver bara din vikt.

Att analysera din kroppssammansättning med InBody ger dig möjlighet att ändra din kost eller träningsprogram för att nå dina specifika mål. Genom att förstå din kropp bättre kan du anpassa din livsstil för att öka muskelmassa, minska fettinnehållet och därigenom förbättra din totala hälsa. InBody-mätningen är ett ovärderligt verktyg för att optimera din hälsa och effektivt arbeta mot dina mål.

Personlig tränare & kostrådgivare

Fully dedicated & skilled trainers.

Varför kroppsmätning?Bygga muskler - viktnergång

När du ställer dig på en våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det du har gått ner? 1 kg fett, vätska eller muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på ett sätt som du kan följa ordentligt.

Hur går mätningen till?Enkel mätprocess

Testet tar ungefär 2 minuter och genomförs snabbt och smidigt av personal hos Athletic Care. InBody 270 är en bioimpedansmätare som har åtta mätpunkter. Mätprocessen är enkel då du står barfota på en plattform samtidig som du håller i två handtag.

För bästa resultatMät innan frukost

För att få bäst resultat av mätningen bör den ske innan du äter frukost. Mäter man sig vid andra tider på dygnet så ska du inte ha ätit på minst två timmar. Det viktigaste är att det är samma förutsättningar vid varje mätning för att kunna få jämförbara resultat.

kroppsmätning
inbodymätning resultat

Hur mår din kropppå insidan?

HUR MÅR DIN KROPP?
Vågen som mäter dig från insidan och gör det möjligt för dig att se vad din kropp består av. Muskelmassa, vätska, fettprocent, visceralt fett, BMI, förhållanden i kroppen m.m. Med ett resultat på nästintill 100%. 

Med en InBody mätning får du ut en analys med info om var din hälsostatus befinner sig. Vi rekommenderar att göra InBody-test 1 till 2 gånger i månaden för att skapa en överblick av utvecklingen du gör.

MÄT DIG PÅ 2 MINUTER
På 2 minuter mäter InBody-vågen dina värden. Vi kan efter det analysera resultaten för att förstå din vikt, styrkor och svagheter och sedan sätta upp dina personliga mål. Boka tid och få ditt eget hälsovärde samt rekommendationer för vad som behöver förändras!

RESULTAT – KROPPSMÄTNING
Resultatet baseras till 100% på dig och din kroppskomposition.
Du loggar in med dina uppgifter så att vågen minns dina tidigare vägningar och jämför i diagramform efter varje mätning. 

Den visar med tydliga staplar hur du ligger gentemot andra med  samma kön/ålder, så du lätt ser vad du kan behöva förbättra.
Du får ett rekommenderad mål som är baserat på din kroppssammansättning. Inte på en BMI-skala som det så ofta tidigare varit. 

Har du bra med muskelmassa så tar den hänsyn till det i sina  rekommendationer. Om du ska upp eller ner i vikt så får du också ett rekommenderat dagligt intag på kalorier.
Vågen visar även Visceralt fett ”det farliga fettet” så att du får ett riktvärde på var du ligger och hur du mår. Skalan (inte %) här är: 1-4 Toppen, 5-9 Bra, 10-14 Riskzon, 15-20 fara för sjukdomar.

VAD ÄR KROPPSVIKT?
När du ställer dig på en våg och ser att du gått upp 1kg, vad är det  du har gått upp? Fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med InBody kommer du få en bättre förståelse för din kropp på ett sätt som du kan följa ordentligt.

Din hälsa beror på så mycket mer än att bara gå ner i vikt. Att veta hur mycket fett du behöver bli av med eller om du behöver öka din muskelmassa, kan hjälpa dig att styra din kost och träningsplan så att du lättare når dina uppsatta mål.

kropppsmätning inbody göteborg
kroppsmätning göteborg