Personlig Tränare - Göteborg & sävedalenPersonlig träning i hemtrevligt gym

Oavsett on du vill bli starkare, mer hälsosam eller gå ner i vikt så stöttar och peppar vi dig hela vägen. Vår evidensbaserade träning fungerar och kommer hålla dig motiverad!

Tid60 minuter
AnpassadEfter dig

Personlig träningSävedalen - Göteborg

Som personlig tränare är det viktigt att ta hänsyn till vem man tränar. Att ta hänsyn till klientens nuvarande fysiska och mentala hälsa, träningsbakgrund och framtida mål. Om du vill bygga muskler, förbättra din hälsostatus eller prestera bättre i din vardag kan en PT hjälpa dig genom att anpassa träningen efter dina individuella behov.

En duktig personlig tränare är medveten o att varje klient har olika förutsättningar och planerar träningen efter dig och din livsstil. 

Athletic Care har viljan och kunnskapen att hjälpa dig med ett friskare och sundare liv. Mer vår expertis får du den träningsguidning och motivation du behöver för att uppnå dina hälsomål och förbättrad livskvalitet.

Dedikerad & välutbildad tränare.

Personlig tränare & massör

Varför väljapersonlig träning?

Med vår länga erfarenhet av träning vet vi vad son ger resultat! Vi hjälper dig med hälsosamma, realistiska mål samt en konkret plan för hur du når dit.

Med idrottsvetenskap och evidensbaserad träningslära inom styrketräning, fysträning eller konditionsträning, optimerar vi ditt träningsprogram oavsett om du är på elitnivå eller motionär. 

Hos Athletic Care tränar du alltid ensam med din PT. Inga andra som granskar eller dömer dig. Du slipper vänta på ledig träningsutrustning. Och vet du vad: det är aldrig för sent att bygga muskler. Även i åldern 50+ ser man fördelar med styrketräning.

Pt - duoträningträna tillsammans

PT – Duoträning är för er som vill träna med en fitnesscoach och vill göra det tillsammans.

Fördelarna med att träna med en personlig tränare tillsammans är många:

  •  Ni får mervärde för pengarna, peppar och engagerar varandra. Mer träningsglädje, gemenskap ochpassion!
  •  Lägre kostnad än en vanlig 1-on-1 PT-timme.
  •  Att ha både en personlig tränare och en vän som hjälper och pushar, blir träningen roligare och mer motiverande. 
  •  När du och din träningspartner bestämmer en tid tillsammans är sannolikheten att träningen faktiskt blir av.

Vad behöver jag ha med mig på träningspasset?

Det är bra att ha med sig en vattenflaska, handduk, bra skor och träningskläder. Tänk på att äta bra ca. en timme innan passet. Det är svårt att träna hungrig.

personlig träning göteborg
PT small group träning Göteborg

personlig träning - faq

Hur är det att träna med en PT?

Hos Athletic Care är du och dina mål är i fokus. Ålder eller erfarenhet spelar ingen roll när du börjar träna hos oss.
Träning är för alla! Friskis och Svettis deluxe!

Träningsprogram ingår vid köp av minst 10 PT-timmar.

Vad ingår i mina pt-timmar?

Vid köp av 10 timmar eller mer: Enklare hälsoanalys, rådgivning,
2 InBody mätningar, samt enklare kostschema och träningsprogrammering. Evidensbaserade förklaringar gällande kost och träning samt pepp, stöd och hejarop!

Varför skall man träna med en PT?

Om du anlitar en personlig tränare är chansen mycket större att du fortsätter träna regelbundet när motivationen tryter.
Kontinuitet är nyckeln till framgång inom träning och hälsa! Vi vill hjälpa alla klienter att skaffa positiva träningsvanor för livet. 

Jag har aldrig tränat och det känns jobbigt

Vi är lite rädda för när det kommer till att prova något nytt. Man vill inte känna sig dum eller göra bort sig. Athletic Care lär dig träning från grunden, tryggt och säkert och med förklaringar till varför vi gör som vi gör. Hos Athletic Care tränar du efter dina förutsättningar och villkor! 

Kan vi träna i grupp?

Ja de går jättebra! Det är motiverande och ofta roligare att träna tillsammans. Small group klasser, familjeträning, boot camp grupper, företagsträning m.m. Du kan läsa mer om träningsupplägg och priser på våran sida om gruppträning.

Varför träna i PT-studio/microgym?

Hit kommer du som du är. Du har alltid hela gymet för dig själv. En PT som lär dig rätt teknik och som hjälper dig att nå dom resultat och mål du är ute efter. Du får till och med bestämma vilken musik du skall lyssna på!

Letar du efterPersonlig tränare - Göteborg & Sävedalen

Osäker på om personlig träning är för dig? Boka en konsultation via Boka Direkt eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.
 Vi hjälper dig att komma igång så att du kan börja i din egen takt.Det är väldigt enkelt att anmäla sig till en klass i Fittlife-appen eller på vår hemsida genom att fylla i formuläret nedan. Personlig tränare – Göteborg & Sävedalen.