Ta hand om din kropp

Klassisk massage

Sävedalen - Partille - Göteborg

Svensk klassisk massage är en välkänd och etablerad massageform världen över. Behandlingen är oftast djupgående, läkande, förebyggande och framför allt lugnande för kropp och själ. Massagen utförs oftast med olja eller lotion direkt på huden. Musklerna mjukas och värms upp genom knådningar, friktioner och strykningar så att lymf och blodcirkulationen i kroppen ökar och löser upp spänningar i muskulaturen.

Musklerna brukar också kännas mer smidiga och elastiska. Klassisk massage ökar blod och lymfcirkulationen, samt att kroppens  ”lugn och ro”-hormon frisätts och på så sätt minskas halten av stresshormoner i kroppen och du upplever ofta ett större lugn och harmoni. 

Du bestämmer själv om du vill ha klassisk massage på bara utvalda delar av kroppen, djup massage eller en helkroppsmassage.

Ta hand om dig och din kropp och njut av den världsberömda klassiska massagen!

Du glömmer väl inte bort den viktigaste personen i ditt liv?  Du!  Vi anpassar alla massagebehandlingar helt efter dina behov och önskemål. Vid ett inledande samtal kommer du och din terapeut överens om vad Du behöver just idag. Det kan vara att du känner dig stressad och bara vill ha avkoppling för att komma ned i varv, eller att du känner att du vill ha lite mer fokus på tex. rygg där du för tillfället känner dig lite extra stel och önskar lite extra ryggmassage. 

Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress. Här är Du i fokus och vi vill att du ska få en bra klassisk massage och en så behaglig upplevelse som möjligt.

Med en helkroppsmassage kan du säga hejdå till dina spända muskler, få din blodgenomströmning att öka, vilket också kommer att öka din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid tex. olika smärttillstånd.

Massage har också och har en lugnande effekt på nervsystemet. Efter behandlingen kan du bra råd av din massör på enkla knep eller träningsövningar för att du skall kunna må lite bättre i din vardag.

Bli ompysslad med välgörande behandling i Sävedalen/Partille. Kliniken ligger på Tillfällavägen 15, Sävedalen i kontorshotellet Riviera. 10 minuter med bil från Göteborg. Gratis parkering finns precis utanför kliniken.

Välkommen till

ATHLETIC CARE

Ta hand om din kropp
Njut av den Svenska klassiska massagen!
relax - Avkoppling - Varva ner

Halv eller helkroppsmassage

Hur känns det?

Du upplever att du får smidigare och mer elastiska muskler av massage. Du känner dig lugnare, piggare, får bättre fokus och blir mer alert efter en massage.

STRESSAD?

"Lugn och ro”-hormon frisätts och på så sätt minskas halten av stresshormoner i kroppen och du upplever ofta ett större lugn och harmoni.

Ångest eller Oro

Massage mot ångest? Har en lugnande effekt på nervsystemet vid ångest och oro. Många Upplever mer balans, frid och glädje efter massage.

Ta hand om dig själv
Unna dig en massage