Massage, Idrottsmassage, Personlig Träning
Ta hand om din kropp

Klassisk massage

Sävedalen - Partille - Göteborg

SVENSK KLASSISK MASSAGE

Svensk massage är en världskänd och beprövad form av massage. Det är en behandling som vanligtvis är både djupgående, helande och förebyggande, men framför allt avkopplande för både kropp och själ. Under behandlingen används ofta olja direkt på huden för att musklerna ska mjukas och värmas upp genom olika tekniker såsom knådningar, friktioner och strykningar. Dessa tekniker hjälper till att öka lymf och blodcirkulationen i kroppen och löser upp spänningar i musklerna.

Efter en kraftfull klassisk massage känner man ofta att musklerna är mer smidiga och elastiska. Dessutom frisätts kroppens “lugn och ro”-hormon vilket minskar halten av stresshormoner i kroppen. Detta ger en känsla av större lugn och harmoni.

Det är upp till dig att bestämma om du vill ha massage på alla delar av kroppen eller om du vill fokusera på specifika områden.

Kom och upplev välgörande och djupgående massage hos Athletic Care i Sävedalen. Kliniken är belägen på Tillfällavägen 15 och ligger endast 5 minuter med bil från Partille centrum och 10 minuter från Göteborg. Gratis parkering finns precis utanför kliniken. Vi ser fram emot att ta hand om dig!

Välkommen till ATHLETIC CARE

TA HAND DIG OM DIG OCH DIN KROPP

Glöm inte bort den viktigaste personen i ditt liv – dig själv! Hos Athletic Care anpassar vi alla massagebehandlingar efter dina specifika behov och önskemål. Vid det inledande samtalet kommer du och din terapeut överens om vilken behandling som passar just dig. Kanske är du stressad och behöver avkoppling, eller så vill du fokusera på en specifik del av kroppen där du känner dig extra stel och önskar bara ryggmassage.

Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress. Här är du i fokus och vi vill att du ska få en en så behaglig upplevelse som möjligt.

Med en helkroppsmassage kan du säga hejdå till dina spända muskler, få din blodgenomströmning att öka, vilket också kommer att öka din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid tex. olika smärttillstånd.

Avslappningsmassage har också och har en lugnande effekt på nervsystemet. Efter behandlingen kan du råd av din massör på enkla knep eller träningsövningar för att du skall kunna må lite bättre i din vardag.

Massage har många hälsofördelar så ta hand om dig själv och boka en behandling hos oss idag!

 

Halv eller helkroppsmassage

Ta hand om dig med en
djupgående massage
klassisk massage innebär

Du upplever att du får smidigare och elastiska muskler av massage. Du känner dig fridfull, piggare, får bättre fokus och blir mer alert efter en massage.

STRESSAD?

"Lugn och ro”-hormon frisätts och på så sätt minskas halten av stresshormoner i kroppen.

Ångest eller Oro

Massage mot ångest? Massage har en lugnande effekt på nervsystemet vid ångest eller oro. Många upplever mer balans, frid och glädje efter en massage.