fightfys träning

FightFys träning

Fightfys träning i Partille

Varmt välkommen till ett svettigt och inspirerande combat-pass i Partille/Sävedalen och Göteborg! Vi är stolta över att erbjuda ett unikt träningskoncept som passar alla, oavsett ålder, kön eller träningsnivå. Hos oss är gemenskap och inkludering i fokus, och vårt motto är enkelt – “FightFys för alla”. Vår vision är byggd på kamratskap, glädje och personlig utveckling.

Vad innebär FightFys?

FightFys är en dynamisk träningsupplevelse som hämtar sin inspiration från t.ex boxningens fysiska träning. Detta pass ger dig chansen att förbättra din rörlighet, koordination och kroppskontroll genom olika övningar som främjar flexibilitet. Du kommer också få utföra slag med boxningshandskar mot mittsar, med betoning på att bygga kondition och styrka genom enklare tekniker. Träningen omfattar också kroppsviktsövningar som stärker din fysiska styrka och uthållighet. Avslutningsvis inkluderar passet stretchingövningar som främjar återhämtning och ökar din flexibilitet.

Utmana dig fysiskt och mentalt

Under passet kommer du att utmanas både fysiskt och mentalt. Övningarna är konstruerade för att engagera hela din kropp och erbjuda en effektiv helkroppsträning. Genom att slå och sparka mot mittsar tränar du inte bara ditt kardiovaskulära system och din fysiska styrka, utan också din koordination och reaktionsförmåga. Mittsträningen ger dig möjligheten att uppleva den spänning och energi som combatträning erbjuder.

I FightFys finns även en stark betoning på att använda din egen kroppsvikt som motstånd. Detta betyder att du inte behöver några träningsredskap eller vikter för att delta. Du kommer att arbeta med olika kroppsviktsövningar som exempelvis push-ups, squats och plankan för att bygga upp din styrka och uthållighet. Varje övning anpassas efter din individuella nivå för att säkerställa en utmaning som passar just dig.

Efter den intensiva fysiska träningen avslutar vi passet med en noggrant utformad stretchrutin. Denna rutin hjälper till att främja muskelåterhämtning, reducera risken för skador och öka din rörlighet. Genom att stretcha olika muskelgrupper får du en chans att slappna av och lugna ner kroppen efter den intensiva träningsdelen.

Passar alla

FightFys-passet är skapat för att utmana dig och stödja dig i att nå dina fitnessmål. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är detta pass en rolig och effektiv träningsform som hjälper dig att förbättra din kondition, styrka och rörlighet. Så varför inte testa på FightFys och uppleva de många fördelarna med en inspirerande och intensiv träningsupplevelse?

FightFys träning börjar i augusti 2023 och vid fint väder kommer de att genomföras utomhus. Under höst och vinter hålls passen på Athletic Care, på Tillfällavägen 15 i Sävedalen. Välkommen till oss på Athletic Care.