kostrådgivning

Ett personligt kostschema anpassat för dig, din kropp med maten du gillar att äta gör det lättare att behålla motivationen.

Hur fungerar kostrådgivning?

Ett personligt framtaget kostprogram för dig är baserat på din kroppslängd, kroppsvikt, kön, mat du inte gillar, mat som du vill äta, hur ofta du äter, matallergier, vill du använda kosttillskott osv. En kostrådgivare hjälper dig med detta och sammanställer att du får i dig det du behöver.

Vad menas med ett skräddarsytt kostschema? Efter en kostnadsfri konsultation där vi kollar på dina mål med kosten, viktuppgång, viktnergång, viktstabil eller att du får i dig rätt sorts näring används som underlag när vi tar fram ditt personliga kostprogram. Ditt kostprogram blir anpassat efter dina matpreferenser.

Bäst diet för att gå ner i vikt?

Vilken diet aftonbladet, jag eller din kompis gillar eller tycker är bäst bryr vi inte oss om. 

Ditt kostprogram skall vara baserat på mat som DU gillar. Veganskt, vegetarisk eller köttbaserad kost. Du bestämmer. Du kanske föredrar fem måltider per dag eller bara tre. Du kanske inte vill äta frukost, eller har tid med mellanmål. Kostrådgivning skall vara anpassad efter dig.

Kostprogrammen är inte framtagna på nån diet som vi föredrar eller tycker är den bästa, utan på den kosthållning som du gillar, mår bra av och som hjälper dig att nå dina mål vare sig det gäller träning eller t.ex viktnergång.

Din kostrådgivare räknar ut rätt antal kalorier som du behöver få i dig. Protein, fett, kolhydrater och vitaminer och mineraler. Kostschemat kan komma att ändras efter behov.

Finns det färdiga recept?

I kostprogrammet finns förslag på olika måltider. Och i dom flesta fall finns även enklare recept för att underlätta för dig. Du får en lista på vilka råvaror som måltiderna innehåller samt beräkningar på hur mycket fett, protein och kolhydrater som målet innehåller.

Kostrådgivning fungerar!

Boka en gratis konsultation

Boka tid ryggvärk

ATHLETIC CARE

Mer läsning

Är du sockerberoende?

Sötsuget kommer…. Det är sent på kvällen och du sitter och slötittar tv. Du är inte hungrig men lite sugen på nåt. Men inte vad

10 ANLEDNINGAR ATT TRÄNA

Dom flesta av oss vet att träning är hälsosamt både för kropp och knopp, men kanske inte exakt för vad. Behöver man anledning att träna?