massage göteborg

Medicinsk massage

Medicinsk massage i Göteborg: Återställande och hälsobefrämjande terapi

Välkommen till oss på Athletic Care för professionell medicinsk massageterapi i Göteborg. Vår medicinska massageterapi är en djupgående och holistisk behandling som syftar till att återställa och bevara optimal fysisk funktion i samband med rörelse, aktivitet, hållning och hälsa.

Skräddarsydd Plan för Ditt Välbefinnande

Tillsammans med din erfarna terapeut utvecklar du en individuell plan för att adressera rörelseapparatsproblem. Genom omfattande undersökning, tester och regelbundna behandlingar av muskler och leder arbetar vi mot att förbättra din fysiska hälsa. Vid behov kan vi även rekommendera rehabiliteringsövningar och andra strategier för att säkerställa optimala resultat.

Vår Massage i Praktiken

Vi använder en kombination av välbeprövade tekniker och verktyg för att optimera din hälsa. Dessa inkluderar Svensk klassisk massage, triggerpunktsbehandling, bindvävsmassage, samt skräddarsydda rehabiliteringsövningar och styrketräning. Genom att använda tester och noggranna bedömningar anpassar vi varje behandling individuellt för att ge dig bästa möjliga resultat.

Kvalificerad Terapi för Ökad Välbefinnande

Vår medicinska massageterapeut är högt kvalificerad och har genomgått omfattande utbildning, inklusive avancerad kunskap inom skadelära och rehabilitering. Med många års erfarenhet inom massageterapi är vårt team dedikerat till att leverera högsta kvalitet på alternativ medicin. Medicinsk massage kan även samverka positivt med andra former av rehabilitering, som till exempel fysioterapi.

Löser Ett Bred Spektrum av Problem

Vi specialiserar oss på att behandla en rad olika problem, inklusive:

 • Ryggvärk
 • Nackspärr
 • Huvudvärk/migrän
 • Idrottsskador
 • Minskad rörlighet i muskler eller leder
 • Hållningsproblem
 • Stress och utmattning
 • Muskulära och neurologiska besvär

Tips för Att Förebygga Spänningar

För att förebygga muskelspänningar rekommenderar vi:

 1. Byt ställning regelbundet när du sitter eller står på din arbetsplats.
 2. Håll dig aktiv och engagera dig i regelbunden fysisk träning.
 3. Hantera stress genom att regelbundet hitta en lugn plats, stänga ögonen, ta djupa andetag och försöka slappna av några minuter varje dag.

Kontakta oss för att boka din medicinska massageterapi och ta steget mot förbättrad hälsa och välbefinnande.