massage partille & sävedalen

Massage Partille

Massage Partille & Sävedalen

Massageterapi för resultat och hälsa

Massage är en vårdande och hälsofrämjande behandlingsform som fokuserar på att återställa och upprätthålla god fysisk funktion relaterad till rörelse, aktivitet, hållning och hälsa.

Tillsammans med din massageterapeut skapar ni en plan för att ta itu med problem i kroppen genom noggranna undersökningar, tester och regelbundna behandlingar av muskler och leder.

Vår arbetsmetodik 

Vi använder olika tekniker och verktyg för att uppnå resultat! Svensk klassisk massage, triggerpunktsbehandling och stretch för att nämna några.

Massageterapeuten utför tester för att göra en helhetsbedömning och anpassa behandlingen på bästa sätt. Ofta uppstår problem som smärta, stelhet och domningar på grund av muskelspänningar och deras påverkan på leder och nerver.

Tillsammans skapar ni en långsiktig plan för att hantera dina specifika problem. Du kan välja att boka fler behandlingstillfällen om din massör rekommenderar det.

Förmodligen kommer du även att få rekommendationer om träning, kroppshållning, ergonomi, avslappningsövningar, stretching och egenvård som kompletterar den kroppsliga behandlingen.

Utförd av Medicinsk massageterapeut 

En Medicinsk massageterapeut har ofta en gedigen utbildning, omfattande vidareutbildningar inom olika tekniker, flera års erfarenhet och är diplomerad och certifierad. Terapeuten har en helhetssyn och fokuserar på hela kroppen när det behövs. Därför fungerar denna typ av behandling bra i kombination med annan rehabilitering och förebyggande vård, till exempel inom sjukvården.

Behandlingen fokuserar på problem som:

  • Ryggskott
  • Nackspärr
  • Huvudvärk
  • Idrottsskador
  • Nedsatt rörlighet
  • Hållningsproblem
  • Stress- och utmattningsrelaterade problem
  • Ortopediska, muskulära och neurologiska sjukdomstillstånd

Pris för 50 minuters behandling – 780kr

För medicinsk massagebehandling rekommenderar vi vanligtvis en serie av behandlingar beroende på hur smärtproblemen ser ut.

Boka din massagebehandling 

Boka din behandling hos Athletic Care online dygnet runt via vår bokadirekt sida. Genom att boka bekräftar du att du har tagit del av våra bokningsregler.

Massage kan betalas med ditt friskvårdsbidrag. Vi samarbetar även med ePassi.