Idrottsmassage Göteborg

Professionell Idrottsmassage Göteborg - hos Athletic Care

Idrottsmassage eller sportmassage är det vi hos Athletic Care i Göteborg är mest kända för och något som vi alltid strävar efter att utvecklas och bli bättre på. Vi arbetar aktivt med vidareutbildningar inom yrket för att du skall få den bästa återhämtningen och massagen.

Idrottsmassage i Göteborg

Hos oss på Athletic Care fokuserar vi på idrottsmassage, en behandlingsmetod som prioriterar resultat och återhämtning. Med våra noggrant utvalda tekniker och kontinuerliga yrkesutbildningar säkerställer vi att varje behandling är skräddarsydd för att adressera smärtproblematik och främja välbefinnande.

Sportmassage – Kraftfull och effektiv

Vår sportmassage i Göteborg går ett steg längre än den vanliga klassiska massagen. Genom kraftfulla grepp och stretcharbeten löser våra erfarna idrottsmassörer upp muskelspänningar som kan vara källan till dina besvär. Vi använder även triggerpunktsbehandling vid behov för att maximera resultatet. Varje session är anpassad efter dina behov och massören applicerar manuella tekniker som är optimerade för just dig.

Vetenskapligt Baserade Fördelar av Idrottsmassage

Flera studier har under de senaste åren belyst de påtagliga fördelarna med idrottsmassage. Oavsett om du är en hängiven atlet inom cykling, löpning, fotboll eller styrketräning, har massage visat sig ha en positiv inverkan på din prestation och återhämtning.

Fördelar med massage

  • Främjar avslappning av muskler med ökat nervpåslag

  • Hämmar bildandet av inflammatoriska proteiner efter intensiv träning

  • Korrigering av rörelsemönster för att bryta smärtcykler

  • Effektiv både före och efter träning

  • Accelererar återhämtningen under intensiva träningsperioder

Måste jag hålla på med idrott för att boka idrottsmassage?

För Alla – Oavsett Aktivitetsnivå!

Du behöver inte vara en elitidrottare för att dra nytta av vår idrottsmassage. Hos Athletic Care fokuserar vi på resultat oavsett din aktivitetsnivå. Vår passion för massageterapi och återhämtning gör att vi är dedikerade till att hjälpa dig på allra bästa sätt.

Slutligen, oavsett om du är involverad i idrott eller inte, kan du dra fördel av våra tjänster. Vår målsättning är att leverera resultatbaserad massageterapi som främjar ditt välbefinnande. Välkommen till Athletic Care – ditt val för professionell idrottsmassage i Göteborg.

 

Mer läsning

Vad är träningsvärk?

Vad är träningsvärk?

Vad är träningsvärk och hur blir du av med den? Vi har alla känt det – den smärtan och stelheten som smyger sig på dagen

träna kondition utan att springa

Träna kondition utan att springa

TRÄNA KONDITION UTAN ATT SPRINGA: Effektiva Konditionsträningsalternativ för att Förbättra Din Hälsa Konditionsträning är av största vikt för välmåendet, och dess fördelar är vida kända.