Försiktighetsåtgärder covid-19 coronavirus vid massage och laserbehandling.

Kära kunder: Angående Covid-19 Coronavirus.

Jag arbetar för att kliniken alltid skall vara en trygg plats för alla mina klienter och kunder. Med tanke på viruset som just nu sprids vill jag uppmana er att avboka alternativt flytta fram din behandling 14 dagar om ni känner er sjuka, eller om ni eller någon i din närhet har varit ute och rest den senaste tiden. Du kan avboka eller boka om din tid samma dag om du känner dig sjuk via telefon, sms, messenger eller mail. 

Viruset kanske inte är farligt för dig men då jag jobbar på en klinik med läkare, naprapater och andra terapeuter så finns det säkert kunder och patienter i riskgrupperna, och vi måste värna om allas hälsa.

Känner du dig det minsta osäker så avboka. Det är ok!

Hoppas att ni har förståelse för detta. Vi som jobbar på kliniken vill att det ska vara en trygg plats för alla.

Jag vill även uppmana er att vara extra noga med handhygien. Tvätta händerna ofta! Behöver du hosta så hosta i ett papper eller armvecket.

Mitt rum städas noga varje dag. Massagebänk tvättas och desinficeras mellan varje klient/kund. Jag tvättar även händer och använder handsprit innan och efter varje klient/kund. Jag följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer och håller min uppdaterad dagligen på ändringar.

Varmt välkomna
Kenneth Wilhelmsen
Athletic Care

Mer läsning

10 ANLEDNINGAR ATT TRÄNA

Dom flesta av oss vet att träning är hälsosamt både för kropp och knopp, men kanske inte exakt för vad. Här har du 10 anledningar

Vad är hälsosamt?

Vad är hälsosamt? Vad kravs för att vara hälsosam?  Allt fler vill leva ett “hälsosamt” liv. Men har jakten på den perfekta kroppen och det