Massage, Idrottsmassage, Personlig Träning

Våra tjänster

Träning Kostrådgivning kroppsmätning

PERSONLIG TRÄNING

Oavsett om du strävar efter att öka muskelmassa eller kondition, förbättra din allmänna hälsa eller optimera din dagliga prestation, kan en PT vara din vägledare mot framgång. Personlig träning fungerar!

Fight Fys

Ge din träning en energifylld kickstart genom att anamma fightermentaliteten! Utforska en värld av dynamisk rörelseglädje och högintensiva kampsportsinspirerade övningar som aktiverar samtliga muskelgrupper.

GRUPPTRÄNING

Vi har ett omfattande utbud av gruppträningsalternativ, inklusive PT-small Group, högintensivt HIIT-pass, spännande fightfys-träning, effektiv cirkelträning och målinriktade styrkestunder.

Kroppsmätning

kroppsmätning

Med InBody kroppsmätning erhåller du en omfattande och exakt kartläggning av din kropps sammansättning. Genom att analysera faktorer såsom muskelmassa, fettinnehåll och vattenbalans ger denna utvärdering dig en heltäckande inblick i din kropps hälsa och välbefinnande – faktorer som sträcker sig bortom att enbart fokusera på din vikt. 

Utforska en djupgående förståelse av din kroppsfysik via InBody-mätningen och låt den vara din guide mot vägen till optimal hälsa och välmående. Du får en djupare insikt om din kroppsfysik genom InBody mätning och låt den guida dig mot vägen till optimal hälsa.

TRÄNA

Tillsammans skapar vi en konkret och målinriktad plan som tar dig steg för steg mot dina önskade resultat.

FÖR DIN

Med vår omfattande erfarenhet och kunskap om träning och fysiologi, är vi väl förtrogna med de faktorer som leder till påtagliga resultat.

hÄLSA

Låt din träning eller kostomläggning ta tid. Resultaten kommer inte över en natt.

Kostrådgivning

Kostrådgivning för bättre hälsa! Med hjälp av en kvalificerad kostrådgivare får du tillgång till professionella råd och verktyg som kretsar kring kost, vikt och den komplexa samverkan mellan mat och din totala hälsa – både fysiskt och mentalt. Våra kostråd är anpassade efter dina individuella behov, din livsstil och dina specifika mål.

Dina dagliga energinivåer, välmående, träningsprestationer och till och med din förmåga att motstå sjukdomar påverkas av dina kostvanor. Maten du väljer att konsumera har en betydande inverkan på din hälsa både på kort och lång sikt. Med kostrådgivning kan du säkerställa att dina matvanor stödjer dina övergripande hälsomål och bidrar till en livsstil som främjar optimal fysisk och mental välbefinnande.

LASERTERAPI

MASSAGE

MASSAGETERAPI

Redo att hjälpa dig