Athletic care Sävedalen

Personlig träning

Effektiv träning för din hälsa
Sävedalen - Göteborg - Partille

Kört fast med träningen - Inga resultat - Svårt med motivationen

PT GÖTEBORG

Välkommen till Sävedalens personligaste gym!  I våran PT-studio tränar du alltid ensam med din PT. 

Här är det ingen som granskar din träning. Du slipper vänta på att det skall bli din tur att köra benböj eller använda roddmaskinen.

Är ni ett par som vill träna tillsammans så finns det ”duo PT-timmar” att välja.

Vill man träna tre eller flera tillsammans så kommer vi överens om hur träningen skall läggas upp.
För företagsträning kontakta oss!

Kommer du med bil från Göteborg så ligger PT-studion 10 minuter från centrum. Med buss ca.14 minuter från centralstationen.

Du är välkommen till oss på Tillfällavägen 15 i Sävedalen/Partille.

Kost och träningsprogram ingår!

Hos oss är du och dina mål är i fokus. Ålder eller erfarenhet spelar ingen roll. Träning är för alla! Friskis och Svettis deluxe! Enklare kost och träningsschema ingår vid köp av minst 10 PT-timmar.

bli starkare
med en tränare

Om du anlitar en PT är chansen större att du fortsätter träna regelbundet när motivationen tryter. Kontinuitet är nyckeln till framgång inom träning och hälsa! Vårat mål är att hjälpa alla klienter att skaffa positiva vanor för livet. 

Du kanske inte tränat regelbundet, gått på gruppass som inte ger dom resultat du vill ha eller gått på gym utan att nå målen du är ute efter.

Tillsammans med din tränare planerar vi din träning och kost för att ge det resultat du vill ha, vare sig det gäller att bli starkare eller gå ner i vikt. Personlig träning online träning kommer snart.

Gå ner i vikt med Kostschema

Ett kostschema kan se olika ut från person till person men talar ofta om vad och hur mycket du skall äta per dag. Vi anpassar kosten efter vad du tycker om att äta för att uppnå ett önskat resultat. 

Det kan vara: viktnedgång, viktuppgång, välmående eller att du vill lägga på dig mer muskelmassa i samband med träning. Ofta följs ett kostschema under en begränsad tid tills du har lärt dig t.ex hur stora portioner du skall ta.

Träna hårt

Och träna målmedvetet.
Resultaten kommer inte av sig själv!

Träning gör dig glad

Träning är roligt, bra för hälsan och utvecklande!

Ha långsiktiga mål

Vad vill du uppnå? Med små delmål når vi resultat.

Nästan alla som någon gång har tränat på gym är lite rädda för att prova något nytt. Man vill inte göra bort sig. Det kanske är den där nya benmaskinen som du inte vågar testa eller att du skulle vilja lära dig att göra burpees eller marklyft men du vet inte hur man gör så du hoppar helt enkelt över det och fortsätter i gamla spår. 

Hos Athletic Care får du träning på dina villkor! Du hittar oss i Sävedalen, mitt mellan Göteborg och Partille.

Vad är en pt-studio

Vad är skillnaden på ett vanligt gym och en PT-studio? 

Skillnaden är stor, men ändå inte. I ett kommersiellt gym känner många sig obekväma. Det kan vara irriterande att vänta på utrustning, man känner sig osäker och obekväm på hur man använder maskinerna, skivstången eller helt enkelt irriterande att lyssna allt grymtande och dålig musik. 

Hos Athletic Care slipper allt du detta. Hit kommer du som du är, du har hela gymet för dig själv och en Personlig Tränare som lär dig rätt teknik och som säger till dig hur du skall träna för att nå resultat.

Du får till och med bestämma din egen musik! Det är helt enkelt personlig träning i privat miljö. Athletic Cares gym i Sävedalen är utrustad för att du ska lyckas med dia mål och träning. Fokus är 100% på dig!

PT och ägare

Kenneth Wilhelmsen är Lic.Personlig Tränare och Kostrådgivare. Dipl.Medicinsk Massageterapeut. Certifierad massör. Fystränare. Dipl.Laserterapeut. Manuell terapeut. Instruktör inom flera idrotter.

personlig träning Sävedalen
Svårt att GÅ ner i vikt?

Med ett kostschema anpassat för dig och med maten du gillar gör det lättare att behålla motivationen vid en planerad viktnedgång.

Vanliga frågor -
kost och träning

Ja! Alla kan träna. stora som små. Men har du t.ex skador, artros eller andra hälsoproblem så måste du berätta det för din PT. 

Nej. Allt finns i gymet/PT-studion. Vid mittsträning, ta med egna handskar.

Det beror på hur många pt-timmar du köper. 10 timmar kostar 6995kr. Vid köp av bara en timme tillkommer kostnad ifall du bil ha träningsschema och kostschema.

Är du under 18år så behövs målsmans godkännande. Vi ser också att någon förälder är med ifall du är under 15år.

Funktionell träning kan vara träning som hjälper dig i din vardag eller idrottade. Vi tittar på vad som är funktionellt för dig i din vardag eller t.ex idrott och lägger upp ditt träningsprogram efter det. Om du tänker på crossfit som funktionell träning så hänvisar vi gärna till bra crossfit-boxar.

Marklyft är en fantastiskt bra övning för nästan hela kroppen och självklart hjälper vi dig med det!

I dagsläget så finns det bara manlig personal på Athletic Care men vi jobbar på det.

Ja. Boka tid för en konsultation så ser vi över era behov ang. kosten.

Vi tror stenhårt på att träning, bra sömn, mindre stress samt en aktiv vardag och bra kosthållning är hälsosamt. All forskning pekar dit. 

Athletic Cares minigym/PT-studio ligger i Sävedalen. Bara några minuter bort från Partille centrum. Gratis parkering utanför dörren.

Du ska inte träna om du har en infektion i kroppen. T.ex förkylning eller halsont. Det är också viktigt att inte träna när man har feber.

Att väga sig på en InBody-våg dig snabb och pålitlig information om din kropp och dess sammansättning. Du mäter muskel- och fettmassa, får information om muskelbalansen, differensen mellan sidorna och mängden visceralt fett. Även hur mycket vatten samt benmassa du har i kroppen.