Personlig träning

Sävedalen - Göteborg - Partille

Vi hjälper dig nå dina mål

Kört fast med träningen?
Inga resultat?
Svårt med motivationen?
Varför ha en Personlig tränare?

ATHLETIC CARE hjälper dig att komma i form!

Välkommen till Sävedalens personligaste gym! 

I våran PT-studio tränar du alltid ensam med din PT.  Här är det ingen som granskar din träning. Du slipper vänta på att det skall bli din tur att köra benböj eller använda roddmaskinen. Du får till och med bestämma musiken själv!

Är ni ett par som vill träna tillsammans så finns det ”duo PT-timmar” att välja. Vill man träna tre eller flera tillsammans så kommer ni överens med eran personliga tränare om hur träningsprogrammet skall läggas upp.

För företagsträning kontakta oss!

Kommer du med bil från Göteborg så ligger PT-studion 10 minuter från centrum. Med buss 14 minuter från centralstationen.

Du är välkommen till ditt personliga gym på Tillfällavägen 15 i Sävedalen/Partille.

Det är aldrig för sent att börja träna

Hos oss är du och dina mål är i fokus. Ålder eller erfarenhet spelar ingen roll. Träning är för alla!

Utveckla din kroppsstyrka

Om du anlitar en PT är chansen större att du fortsätter träna regelbundet när motivationen tryter. Kontinuitet är nyckeln till framgång inom träning och hälsa! Vårat mål är att hjälpa alla klienter att skaffa positiva vanor för livet. 

Du kanske inte tränat regelbundet, gått på gruppass som inte ger dom resultat du vill ha eller gått på gym i flera år utan att få till fysiken du är ute efter.

Tillsammans med din personliga tränare planerar vi din träning och kost för att ge det resultat du vill ha, vare sig det gäller att bli starkare eller gå ner i vikt. Kontakta oss för att boka en gratis konsultation för personlig träning! Personlig träning online kommer snart.

Kostschema?

Ett kostschema kan se olika ut från person till person men talar ofta om vad och hur mycket du skall äta per dag. En kostrådgivare anpassar kosten efter vad du tycker om att äta för att uppnå ett önskat resultat. 

Det kan vara: viktnedgång, viktuppgång, välmående eller att du vill lägga på dig mer muskelmassa i samband med träning. Ofta följs ett kostschema under en begränsad tid tills du har lärt dig t.ex hur stora portioner du skall ta. Önskar du gå ner i vikt rekommenderas ett kaloriunderskott på ca. 300-500 kalorier per dag. Detsamma gäller för viktuppgång. 

Som kostrådgivare använder vi Dietist.net och Nutrition Data när vi sätter ihop ditt individuella kostschema. 

Roligt och hälsosamt

Träning är roligt och utvecklande!

Träna hårt

Resultaten kommer inte av sig själv!

Målmedveten

Tillsammans fixar vi dina mål!

Om athletic Care
pt-studio & gym

Nästan alla som någon gång har tränat på gym är lite rädda för att prova något nytt. Man vill inte göra bort sig. Det kanske är den där nya benmaskinen som du inte vågar testa eller att du skulle vilja lära dig att göra burpees eller marklyft men du vet inte hur man gör så du hoppar helt enkelt över det och fortsätter i gamla spår. 

Hos Athletic Care är det personlig träning på dina villkor! Du hittar oss i Sävedalen, mitt mellan Göteborg och Partille.

Vad är en pt-studio?

Vad är skillnaden på ett vanligt gym och en PT-studio? 

Skillnaden är stor, men ändå inte. I ett kommersiellt gym känner många sig obekväma. Det kan vara irriterande att vänta på utrustning, man känner sig osäker och obekväm på hur man använder maskinerna, skivstången eller helt enkelt irriterande att lyssna allt grymtande och dålig musik. Hos Athletic Care PT-studio slipper allt du detta. 

Hit kommer du som du är, du har hela gymet för dig själv och en Personlig Tränare som lär dig rätt teknik och som säger till dig vad du skall träna.

Du får till och med bestämma din egen musik! Det är helt enkelt personlig träning i privat miljö. Athletic Cares gym i Sävedalen är utrustad för att du ska lyckas med din träning och nå dina mål. Fokus är 100% på dig!

Ta sats mot din nya fysik! Tillsammans uppnår vi dina mål!

PT och ägare

Kenneth Wilhelmsen är Licensierad Personlig Tränare och Kostrådgivare. Dipl.Medicinsk Massageterapeut. Certifierad massör. Fystränare. Dipl.Laserterapeut. Manuell terapeut. Instruktör inom flera idrotter. 

personlig träning

Svårt att gå upp eller ner i vikt?
Behöver du kostrådgivning?

Med ett kostschema anpassat för dig och med maten du gillar gör det lättare att behålla motivationen vid en planerad viktnedgång.

Vanliga frågor

Ja! Men har du t.ex skador, artros eller andra hälsoproblem så måste du berätta det för din PT. 

Nej. Allt finns i gymet/PT-studion. Vid mittsträning, ta med egna handskar.

Det beror på hur många pt-timmar du köper. 

Är du under 18år så behövs målsmans godkännande. Vi ser också att någon förälder är med ifall du är under 15år.

Absolut! Vi tittar på vad som är funktionellt för dig i din vardag eller t.ex idrott och lägger upp ditt träningsprogram efter det.Om du tänker på crossfit som funktionell träning så hänvisar vi gärna vidare till bra crossfit-boxar.

Ja! Kontakta oss för mer info.

Marklyft är en fantastiskt bra övning för nästan hela kroppen och självklart kan vi hjälpa dig med det!

För tillfället kan du inte välja personlig tränare. Men det kommer längre fram.

Ja. Boka en gratis konsultation så kollar vi över dina behov. Kontakta oss för mer info. 

Vi tror stenhårt på att träning, sömn, mindre stress, en aktiv vardag och bra kost är hälsosamt.

Förändring kommer inte över en natt

Ge träningen tid