Personlig träning

Sävedalen - Partille - Göteborg

Pt-timme

Kört fast med träningen?
Svårt med motivationen? Personlig träning?

Vad behöver du för att komma vidare i din träning?

Vill du gå ner i vikt?

Välkommen till  Sävedalens personligaste gym! I våran PT-studio tränar du alltid ensam med din Personliga Tränare.  Här är det ingen som granskar din träning. Du slipper vänta på att det skall bli din tur att köra benböj eller använda roddmaskinen. Du får till och med bestämma musiken själv!

Är ni ett par som vill träna tillsammans så finns det “duo PT-timmar” att välja. Vill man träna tre stycken tillsammans så kommer ni överens med eran personliga tränare om hur träningsprogrammet skall läggas upp.

Kommer du med bil från Göteborg så ligger PT-studion 10 minuter från centrum. Med buss 14 minuter från centralstationen.

Vill du testa personlig träning? Välkommen till ditt personliga gym på Tillfällavägen 15 i Sävedalen/Partille!

Det är aldrig för sent att börja träna

Hos oss är du och dina mål är i fokus. Boka en kostnadsfri konsultation för personlig träning idag.

Utveckla din kroppsstyrka

Forskning visar att om du anlitar en personlig tränare är chansen större att du fortsätter träna regelbundet. Kontinuitet är nyckeln till framgång inom träning och hälsa! Vårat mål är att hjälpa alla klienter att skaffa positiva vanor för livet. 

Du kanske inte tränat regelbundet, gått på gruppass som inte ger dom resultat du vill ha eller gått på gym i flera år utan att få till fysiken du är ute efter.

Tillsammans med din personliga tränare planerar vi din träning och kost för att ge det resultat du vill ha. Hör av dig idag för att boka en konsultation för personlig träning!

PT och ägare

Personlig Tränare och Massageterapeut

Kenneth Wilhelmsen

Licensierad Personlig Tränare och Kostrådgivare. Dipl.Medicinsk Massageterapeut. Certifierad massör. Fystränare. Dipl.Laserterapeut. Manuell terapeut. Instruktör inom flera idrotter.

massage göteborg kenneth

Träna hårt

Resultaten kommer inte av sig själv

Målmedveten

Tillsammans fixar vi dina mål

Roligt och hälsosamt

Träning skall vara roligt och utvecklande!

Om athletic Care
pt-studio & gym

Nästan alla som någon gång har tränat på gym är lite rädda för att prova något nytt. Man vill inte göra bort sig. Det kanske är den där nya benmaskinen som du inte vågar testa eller att du skulle vilja lära dig marklyft men du vet inte hur man gör så du hoppar helt enkelt över det och fortsätter i gamla spår. 

Hos Athletic Care är det personlig träning på dina villkor!

Du hittar oss i Sävedalen, mitt mellan Göteborg och Partille.

Vad är en pt-studio?

Skiljer det något på ett vanligt kommersiellt gym och en PT-studio? Skillnaden är stor, men ändå inte. I ett kommersiellt gym känner  många sig obekväma. Det kan vara irriterande att vänta på utrustning, man känner sig osäker på hur man använder maskinerna eller helt enkelt irriterande att lyssna allt grymtande och dålig musik. Hos Athletic Care PT-studio slipper allt du detta. Hit kommer du som du är, du har hela gymet för dig själv och en Personlig Tränare som lär dig rätt teknik och som säger till dig vad du skall träna.

Du får till och med bestämma din egen musik! Det är helt enkelt  personlig träning i privat miljö. Athletic Cares gym i Sävedalen är utrustad för att du ska lyckas med din träning och nå dina mål. Fokus är 100% på dig!

Ta sats mot din nya fysik! Tillsammans uppnår vi dina mål!

Kostschema?

Ett kostschema kan se olika ut från person till person men talar ofta om vad och hur mycket du skall äta per dag. Ett kostschema är oftast anpassat efter vad du tycker om att äta för att uppnå ett önskat resultat. 

Det kan vara: viktnedgång, viktuppgång, välmående eller att du vill lägga på dig mer muskelmassa i samband med träning. . Ofta följs ett kostschema under en begränsad tid tills du har lärt dig t.ex hur stora portioner du skall ta. Vid viktnergång rekommenderas ett kaloriunderskott på ca. 300-500 kalorier per dag. Detsamma gäller för viktuppgång. 

Vi änder programmen Dietist.net och Nutrition Data när vi sätter ihop ditt individuella kostschema. 

Svårt att gå upp eller ner i vikt?
Behöver du kostrådgivning?

Boka en konsultation med oss för kostrådgivning.

Ett personligt kostschema anpassat för dig och med maten du gillar, vilket gör det lättare att behålla motivationen vid en planerad viktnedgång.

Vanliga frågor

Ja! Men har du t.ex skador, artros eller andra hälsoproblem så måste du berätta det för din PT. 

Nej. Allt finns i gymet/PT-studion.

Det beror på hur många timmar du köper. 

Är du under 18år så behövs målsmans godkännande. Vi ser också att någon förälder är med ifall du är under 15år.

Det beror helt och hållet på hur länge du har tränat. Och vad du menar med avancerad träning.

Ja! Kontakta oss för mer info

Absolut INTE! Här är det blod, svett och tårar som gäller!!!

Inte för tillfället. Men det kommer längre fram.

Ja. Kontakta oss för mer info.

Vi tror stenhårt på att träning, sömn, mindre stress och bra kost är hälsosamt.

Förändring kommer inte över en natt

Ge träningen tid