Om Athletic Care Massageterapi

Athletic Care ägs och drivs av mig, Kenneth Wilhelmsen. Jag har utbildat mig till medicinsk massageterapeut på Axelsons Gymnastiska institut i Göteborg, samt vidareutbildat mig inom AMT (Avancerade manuella tekniker) och Idrottsmedicin hos Ortopedmedicinska Institutet i Göteborg. Fystränarutbildning steg 1, SISU 2015. Är certifierad massör av branschrådet Svensk massage.

Behandlingar

Jag har hållit på med någon form av fysisk aktivitet hela mitt liv. Fotboll, skidor, friidrott och nu tränar jag karate sedan 7år tillbaka och har på senare år fått ett stort intresse i hur kroppen fungerar. Det kan vara allt ifrån varför vi får ont, hur uppstår idrottsskador, rehabilitering m.m.

Jag erbjuder massage, idrottsmassage, TENS och laserterapi. Även andra manuella behandlingar som tex. ledmobilisering och Strain Countrestrain både i förebyggande syfte och mot specifika besvär som tex. nack eller ryggvärk, mus/tennisarm, spänningshuvudvärk, axelbesvär m.m.

Företagsmassage eller Osteopatisk behandling kan fås på eran arbetsplats eller på klinik. Kontakta mig för offert!

Innehar fullständig patient- och ansvarsförsäkring. Är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattsedel.

Samarbete med Hedens Osteopati:

Jag har samarbetat med Erik Svensson på Hedens Osteopati, Wadmansgatan 9 sedan våren -15. Kombinationen av våra behandlingar har visat sig vara effektiva och vi kan på så sätt omhänderta våra patienter på allra bästa sätt. Idag är vi tillfälligt i olika lokaler men endast 150 m ifrån varandras verksamheter.

Det går bra att boka Erik via min hemsida under fliken “Osteopati” och vid vissa tillstånd kommer jag att rekommendera behandling hos Hedens Osteopati för att optimera dina behandlingar.