Massage, Idrottsmassage, Personlig Träning
Träning - Kost - Hälsa

ATHLETIC CARE

Massage Sävedalen
Athletic care tar hand om din hälsa

Athletic Care har funnits sedan 2013. Företaget ägs och drivs av Kenneth Wilhelmsen. Utbildad medicinsk massasageterapeut på Axelsons GI, Göteborg. Lic.Personlig tränare och kostrådgivare. Vidareutbildning inom avancerade manuella tekniker (AMT) på Ortopedmedicinska institutet. Fystränarutbildning, idrottsmedicin, idrottsnutrition samt en mängd andra kurser och utbildningar finns också i bagaget.

samarbetspartners inom

Hälsa och friskvård

Osteopat göteborg

Vi samarbetar med Erik Svensson på Hedens Osteopati, Wadmansgatan 9 sedan våren -15. Kombinationen med massageterapi och osteopatisk behandling har visat sig vara effektiv och vi kan på så sätt omhänderta våra patienter och klienter på allra bästa sätt.

Frisk & kry

Frisk & Kry företagshälsovård erbjuder specialistvård med hög medicinsk kvalitet, personligt bemötande och lättillgänglighet. Vi vänder oss till både företagare och privatpersoner.

Rehdo

Rehdo är specialister på neurologisk rehabilitering med lång erfarenhet och väldokumenterad kunskap av att skapa de bästa förutsättningarna för varje patient.

VEM ÄR KENNETH WILHELMSEN?

Jag har hållit på med någon form av fysisk aktivitet hela mitt liv. Fotboll, längdskidor, friidrott och nu tränar jag karate sedan 15år tillbaka. Kampsportsutrustning köper jag från SMAI SwedenJag spelar även bas i coverbandet Nyfikengul.

Jag har på senare år fått ett stort intresse i hur kroppen fungerar, båda när det gäller hälsa, kost eller träning. Det kan vara allt ifrån t.ex vilken mat vi skall äta vid en viss sorts träning, varför vi får ont, hur uppstår idrottsskador och hur rehabiliteringen skall gå till, vilken är den bästa träningen för en specifik idrott eller för en kontorsarbetare.

Vi erbjuder personlig träning, kostrådgivning, massage, sport eller idrottsmassage, TENS-behandling och medicinsk laserterapi. Även andra manuella behandlingar som tex. ledmobilisering och Strain Countrestrain både i förebyggande syfte och mot specifika besvär som tex. nack eller ryggvärk, mus/tennisarm, spänningshuvudvärk, axelbesvär m.m.

Varför inte prova Athletic Care som din nya personliga tränare eller massör!

För företag så kan massagebehandlingar, personlig träning eller företagsträning fås på eran arbetsplats eller hos oss på Athletic Care. Tillfällavägen 15 i Sävedalen! Friskvård är avdragsgillt för företag. Kontakta oss för offert!

Vi innehar fullständig patient- och ansvarsförsäkring. Athletic Care är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattsedel. Som kund skall du alltid kunna känna dig trygg hos oss!