Massage, Idrottsmassage, Personlig Träning

FIGHT FYS

En annorlunda cirkel och fysträning

UPPTÄCK FIGHT FYS

Rivstarta din träning genom att träna fysträning som en fighter! Här får du uppleva rörelseglädje, hög intensitet och inspirerande övningar som involverar hela kroppen. Vi kombinerar kondition, styrka och koordination i ett och samma pass, där du får utföra slag och sparkar med boxhandskar och mittsar

Du kommer att röra dig upp och ner från marken, köra pulshöjande intervaller och en variation av kroppsviktsövningar, vilket utgör kärnan i våra fyspass. Målet är att maximera träningseffektiviteten samt att integrera tekniker från sporter som boxning, thai/kick-boxning och mer.

Oavsett din ålder och nivå är du välkommen att delta i passet. Vi anpassar efter dina förutsättningar. 

Varför är det så bra att träna som en kampsportare?

Du tränar funktionellt med båda sidorna av kroppen, vilket ger dig kroppskontroll, rörlighet, explosivitet och god kondition.

kampsport inspiration
Fight fys mitts boxningshandskar
Hur kommer kroppen kännas efter ett fyspass?

Efter en combat fys-session kan du känna dig euforisk! Men är du ovan kan du förvänta dig att uppleva träningsvärk i muskelgrupper du inte visste existerade.

Genom att utföra slag, sparkar och andra rörelser aktiverar du olika muskelgrupper på ett sätt som kan vara nytt för dig. Detta kan leda till en del träningsvärk. Träningsvärken är dock en påminnelse om den underhållande och utmanande träning du just har genomfört! Välkomna den som ett tecken på den spännande resan du precis har påbörjat.

Kort beskrivning av Fyspasset

Passet innehåller främst tekniker där vi använder boxningshandskar och mittsar. Dessutom ingår rörlighetsträning, styrketräning med kroppsvikt och konditionsträning för att ge dig en komplett och mångsidig träningsupplevelse.

Så om du vill utmana dig själv, förbättra din fysiska form och ha kul samtidigt, kom och testa en annorlunda träningsform!

Plats & tid

Athletic Care – Tillfällavägen, 15 Sävedalen. Max 10 deltagare.

Måndagar kl: 17.30

Onsdagar kl: 18.45

Priser och bokning

10 pass: 1645kr Enstaka pass: 185kr

Använd ”BOKA TID” knappen eller maila: info@athleticcare.se för bokning.

Vid köp av 10 pass skickas faktura. Enstaka pass betalas på plats med kort.

karate boxning thaiboxning

VANLIGA FRÅGOR

Ett dynamisk träningspass med fart. FightFys är ett spännande träningskoncept som tar sin inspiration från t.ex boxningens intensiva fysiska träning. I detta pass får du möjlighet att utveckla din rörlighet och kroppskontroll med variationsrika övningar som även främjar flexibilitet. Här får du utföra slag och sparkar mot mittsar för att utmana din kondition och styrka, utan att behöva fokusera på teknisk perfektion. Träningen inkluderar också en rad kroppsviktsövningar som stärker din muskelstyrka och uthållighet. Avslutningsvis ingår noggranna stretchingövningar för att påskynda din muskelåterhämtning och ytterligare öka din rörlighet. Ta del av vårat combatpass och ta din träning till en ny dimension med vårt inspirerande träningspass.

Ge chefen en rejäl snyting! Vill du äntligen få möjlighet att utmana din chef? Vi erbjuder en unik möjlighet där vi kommer till er arbetsplats med boxhandskar och mittsar. Genom att delta i denna träningsaktivitet tillsammans kan ni inte bara stärka era relationer och samarbete, utan även förbättra er övergripande hälsa. Glöm inte att detta ger chefen chansen att slå tillbaka också – en rolig och utmanande twist! Låt Fightfys föra er företagsträning till nya nivåer av sammanhållning och hälsosam konkurrens.