Behandlingar

Massageterapi & Klassisk Massage i Göteborg

Boka tid

Klicka på ”boka tid” knappen. Du ser alla lediga tider och det är enkelt att boka den tid du vill ha. Just nu kan du boka massage, laserterapi eller personlig träning i Sävedalen.

Hittar du ingen tid som passar? Kontakta oss.

Var finns Athletic Care?

Massagekliniken ligger endast 10 minuter med bil från centrala Göteborg. Det är också nära till hands om du bor i Munkebäck, Gamlestan, Kviberg eller Utby.

Adress: Tillfällavägen 15, 433 63 Sävedalen

Olika behandlingar

För dig med smärtproblem som: muskelvärk, spänningshuvudvärk, ryggvärk, nacksmärtor, idrotts eller arbetsrelaterade besvär.
Välkommen på massage i Sävedalen.

Anpassad behandling

Behandlingar anpassas efter dig och dina besvär. Behandlingsmetoder kan vara:
Bindvävsmassage, taktil massage vid t.ex depression, triggerpunktsbehandling, massage eller stretch.

Träning och hälsa

Välkommen till Sävedalens personligaste gym och massageklinik! Vi jobbar med personlig träning, massage och kostrådgivning och arbetar aktivt med våra klienter för att hjälpa dem att nå sina mål med både kost och träning.

Utöver massagebehandlingar kan du också komplettera din rehabilitering med anpassade träningsprogram för att förbättra din hälsa och välmående. Vi erbjuder även råd om kroppshållning, ergonomi, avspännings- och andningsövningar, stretching eller andra former av egenvård.

Vi vet att det kan vara en kostnadsfråga när det kommer till att boka en massage. Priset på massage kan variera beroende på massörens utbildning, vilken stad eller ort du bor i och andra faktorer.

Hos Athletic Care kostar en 50-minuters massagebehandling 750kr. Vi vill också påminna dig om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag från epassi till både massage och personlig träning.

Tack för att du väljer oss på Athletic Care. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina hälsomål på bästa möjliga sätt.

Vi på Athletic Care är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till företag som vill se till att deras anställda håller sig friska och produktiva. Vi hjälper era anställda med både akuta och kroniska besvär, men också i förebyggande syfte för att förhindra skador på arbetsplatsen.

Vi erbjuder olika behandlingar som massage och laserbehandling, samt gruppträningar och konsultationer för att skapa individuellt anpassade kost- och träningsprogram. Företagsmassage kan utföras antingen på er arbetsplats eller i vår klinik på Tillfällavägen 15 i Sävedalen.

Gruppträning kan också hållas antingen utomhus eller inomhus på er arbetsplats eller hos oss.. För mer individuella träningsprogram rekommenderar vi att vi träffas i vår PT-studio. Vi vill påminna er om att massagebehandlingar och andra former av friskvård är avdragsgilla för ert företag, vilket gör det till en kostnadseffektiv investering i era anställdas hälsa och välmående.

Tack för att ni väljer Athletic Care som er partner i företagshälsa. Vi ser fram emot att hjälpa era anställda att må bättre och prestera på topp!

boka massage i Sävedalen

"Ett professionellt bemötande och en effektiv massage får du hos Athletic Care.
Välj mellan avslappnande massage, tuff idrottsmassage eller andra massageterapeutiska behandlingar för dina besvär i rörelseapparaten"