företagsträning

Företagsträning – för ett friskare företag!

Effektiv företagsträning i Göteborg för ökad friskvård och produktivitet

Athletic Care: Er Partner för Företagsträning och Friskvård i Göteborg

Välkommen till Athletic Cares – din främsta partner för företagsträning och friskvård i Göteborg. Vårt uppdrag är att sprida träningsglädje och stödja era anställda på vägen mot ett aktivt och hälsosamt liv. Med vår gedigna erfarenhet av att coacha företag i Västra Götaland, kan ni lita på oss för bästa träningslösningar som passar era behov och önskemål.

Erfarna och Engagerade Personliga Tränare

Vårt team av utbildade och engagerade personliga tränare är redo att guida era anställda mot en bättre hälsa och välmående. Vi förstår vikten av att anpassa träningen efter era förutsättningar och mål. Oavsett om ni föredrar att träna hos oss eller önskar att vi kommer till ert företag, så är vi flexibla nog att möta era krav.

Anpassade Gruppträningspass för Optimalt Resultat

Vi specialiserar oss på gruppträning, där vi kan dela in deltagarna i grupper baserat på deras nivå och erfarenhet. Vår målsättning är att skapa en inkluderande och givande träningsmiljö där alla kan delta och känna sig sedda. Genom att investera i era anställdas välmående på arbetsplatsen, kan ni förvänta er ökad produktivitet och minskade kostnader för sjuklön.

Varför Välja Företagsträning med Athletic Care?

  1. Minska Sjuklönekostnader: Vår beprövade metodik visar att investeringar i företagsträning resulterar i minskade utgifter för sjuklön. Genom att främja hälsa och välmående minskar ni frånvaron och ökar närvaron.

  2. Öka Produktiviteten: Forskning har tydligt visat att regelbunden fysisk aktivitet ökar produktiviteten och kreativiteten hos anställda. Med våra skräddarsydda träningspass kan ni förvänta er en märkbar förbättring av arbetsprestationen.

  3. Stärk Gemenskapen: Träning i grupp främjar samhörighet och teamkänsla på arbetsplatsen. Era anställda kommer att trivas bättre och arbeta mer harmoniskt tillsammans.

  4. Attrahera Talang: Företag som prioriterar sina anställdas välmående blir attraktiva arbetsgivare. Genom att visa att ni bryr er om era anställda, kommer ni att locka och behålla de bästa talangerna på marknaden.

Satsa på Era Anställdas Välmående med Athletic Care

Skapa en positiv förändring på er arbetsplats genom att investera i företagsträning och friskvård med Athletic Care. Tillsammans kan vi öka välmåendet, stärka produktiviteten och skapa en träningsglädje som varar. Kontakta oss idag för att komma igång på vägen mot en friskare och mer framgångsrik framtid!

Företagsträning för Alla: Anpassade Alternativ för Varierande Behov

Vi på Athletic Care strävar efter att göra företagsträning tillgänglig och givande för samtliga medarbetare. Vi tror på att friskvård på företaget ska vara inkluderande och anpassad för varje individ. Vår flexibla och anpassningsbara företagsträning erbjuder flera olika inriktningar, allt för att matcha era anställdas  önskemål och behov. Om ingen av nedanstående alternativ passar perfekt, tveka inte att kontakta oss – vi skapar förslag som passar rätt för ert företag.

  1. Nybörjarens Start

Har ni medarbetare som är nya på träningsbanan? Vår “Kom igång”-inriktning är utformad för att vägleda och stödja nybörjare i deras träningsresa. Träningspassen innehåller inte bara grundläggande övningar, utan fokuserar även på teknik och enklare styrketräning. Detta ger kroppen en stark grund att bygga på för att hantera ökad belastning i framtiden.

  1. Progressiv Utveckling

För de som redan har erfarenhet av träning och vill ta det till nästa nivå, erbjuder vår “Varierad träning”-inriktning. En dynamisk mix av träningsformer. Här inkluderas varierande intervaller och övningar som konditionsträning, styrkebyggande, och plyometrisk träning. Vårt mål är att hjälpa era medarbetare att utvecklas och nå sina träningsmål.

  1. Träningsglädje för Alla

Kanske har ni anställda som inte uppskattar traditionell träning. Vår “Träningsglädje”-inriktning lockar med en lekfull och funktionell syn på träning. Vi fokuserar inte bara på att bli “stark” i konventionell mening, utan betonar även funktionell styrka som är användbar i vardagen. Med roliga och kreativa övningar inspirerar vi era medarbetare att upptäcka glädjen i fysisk aktivitet.

Vi är övertygade om att investeringen i era medarbetares välmående och hälsa kommer att skapa positiva effekter på arbetsplatsen. Kontakta oss för att diskutera era behov och mål, så skapar vi tillsammans en  företagsträning som passar er perfekt!