Företagsträning – för ett friskare företag!

Företagsträning i Göteborg

Bättre friskvård på företaget

Athletic Cares främsta mål är att sprida träningsglädje och att hjälpa dom anställda till ett aktivt liv och en bättre friskvård. Vi har stor erfarenhet av att coacha olika företag i Västra Götaland. Alla våra personliga tränare är välutbildade och har ett stort engagemang och driv. Vi har hjälpt många företag till en bättre hälsa och välmående på jobbet!

Träningspassen kan hållas hos oss eller så kommer vi ut till ert företag och anpassar träningarna efter era önskemål. Det vanligaste är att vi tränar i grupp. Baserat på nivå och erfarenhet så kan vi dela upp i grupper efter behov. Det är viktigt att alla ska kunna delta och känna sig sedd för bästa välmående på just ert företag.

Varför företatagsträning?

  • Med bättre hälsa hos era anställda minskar företagets utgifter för sjuklön 
  • Forskning visar att fysisk aktivitet ökar produktiviteten hos anställda 
  • Att träna tillsammans ökar gemenskapen på jobbet
  • Företag som bryr sig om sina anställda är attraktivare som arbetsplats
  • Välmående, frisk och glad personal gör att stämningen på jobbet blir bättre

Vad erbjuder vi för företagsträning?

För oss är det viktigt att alla medarbetare ska kunna vara med på träningspassen. Vi tycker att friskvård på företag ska vara tillgänglig för alla. Företagsträning kan därför fås med flera olika inriktningar. Vi anpassar oss efter era anställdas önskemål och behov och vill ni inte välja ett av nedanstående alternativ så kan vi fram förslag som passar just ert företag bättre.

Kom igång

Här hjälper vi nybörjare att komma igång med träningen. I passen kommer det även vara fokus på teknik och enkla styrkeövningar som gör att kroppen kommer att klara av tyngre belastning längre fram.

Varierad träning

Här hjälper vi er som tränat lite tidigare och som vill utvecklas mer inom t.ex kondition, styrka eller spänst. Det kommer att vara stor variation på passen med fokus på olika intervaller samt löpteknik, löpstyrka, vanlig styrketräning och plyometrisk träning.

Träningsglädje

Har ni anställda som säger att de inte tycker om att träna? Med detta upplägg lockar vi medarbetarna till träning som inte enbart fokuserar på att bli ”stark” utan även på funktionell styrketräning, att bli stark i vardagen och andra roliga övningar.

Mer läsning

gravidmassage i göteborg

Gravidmassage

Gravidmassage i Göteborg Gravidmassage och missfall – vad är sant? En vanligt förekommande fråga och grund till oro är om massage skulle kunna utlösa ett

muskelknutar-triggerpunkter

Muskelknutar-Triggerpunkter

Muskelknutar-Triggerpunkter Muskelknutor eller triggerpunkter är ett vanligt problem för våra kroppar och kan vara jobbigt att drabbas av. Dessa besvär har ofta byggts upp under

medicinsk massage

Medicinsk massage

Medicinsk massage Medicinsk massageterapi är en djupgående samt hälsobefrämjande massage som inriktar sig på att återfå och underhålla god fysisk funktion i samband med rörelse,