Athletic Care Massageterapi

om oss

Athletic Care ägs och drivs av mig, Kenneth Wilhelmsen. Jag har utbildat mig till medicinsk massageterapeut på Axelsons Gymnastiska institut i Göteborg, samt vidareutbildat mig inom AMT (Avancerade manuella tekniker) och Idrottsmedicin hos Ortopedmedicinska Institutet i Göteborg. Fystränarutbildning steg 1, SISU 2015. Är certifierad massör av branschrådet Svensk massage

Går for tillfället en utbildning till personlig tränare (PT) och kostrådgivare för att kunna hjälpa mina klienter ännu mer optimalt.

Massage och andra behandlingar

Jag har hållit på med någon form av fysisk aktivitet hela mitt liv. Fotboll, skidor, friidrott och nu tränar jag karate sedan 9år tillbaka på Göteborg Karate Akademi och har på senare år fått ett stort intresse i hur kroppen fungerar.

Det kan vara allt ifrån varför vi får ont, hur uppstår idrottsskador, vilken är den bästa rehabiliteringen av skador m.m.

Athletic Care massageterapi erbjuder massage, sport eller idrottsmassage, TENS-behandling och medicinsk laserterapi.

Även andra manuella behandlingar som tex. ledmobilisering och Strain Countrestrain både i förebyggande syfte och mot specifika besvär som tex. nack eller ryggvärk, mus/tennisarm, spänningshuvudvärk, axelbesvär m.m.

Varför inte prova mig som din nya personliga massör!

Företagsmassage eller Osteopatisk behandling kan fås på eran arbetsplats eller på klinik på Kristinelundsgatan 16. Kontakta mig för offert!

Innehar fullständig patient- och ansvarsförsäkring. Är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattsedel.

Athletic Care samarbetar inom hälsa

Athletic Care samarbetar med Erik Svensson på Hedens Osteopati, Wadmansgatan 9 sedan våren -15.

Kombinationen av massageterapi och Osteopati har visat sig vara effektiva och vi kan på så sätt omhänderta våra patienter på allra bästa sätt. Idag är vi i olika lokaler men endast 150 m ifrån varandras verksamheter.

Vi har även samarbete med andra aktörer inom hälsa och friskvård. Företagshälsovården Frisk och Kry, samt Dr. Patrik Säterö på Rehdo för att nämna några.

Du är välkommen på behandling hos mig!

Athletic Care