Företagsmassage

Massage på jobbet

Företagsmassage ger ert företag ett skyddsnät som fångar upp tidiga muskel, led och stressbesvär på företaget. Ni får en egen massör som kommer till er arbetsplats.

Behandlingen består av klassisk Svensk massage eller massageterapi på massagebänk. Laserterapi kan också användas vid behov. Massage är avdragsgillt som friskvård.

En värdefull tjänst för alla på företaget

Företagsmassage på jobbet är något positivt som kan utnyttjas av alla, oavsett hälsostatus.

Främjande: För att bibehålla den friska och tränande personalens goda hälsa samt för att öka välbefinnande.

Förebyggande: För de individer som har besvär av smärta/stress och riskerar sjukskrivning. Denna grupp är massagens största målgrupp och massören kan identifiera tidiga signaler för att eventuellt hänvisa till annan expertis.

Rehabiliterande: För dom sjukskrivna och deltidssjukskrivna.Där kan regelbundna massagebehandlingar stötta den anställdes fysiska/psykiska hälsa.

Vid återkommande massagebehandlingar minskas också mängden stresshormoner, adrenalin och kortisol. På så vis kan massören hjälpa till att skapa ett större lugn, samt öka koncentrationsförmågan.

Företagsmassage – Vad ingår?

• Säker behandling av certifierad och ansvarsförsäkrad massör/terapeut.

• En certifierad massör/massageterapeut kommer till er arbetsplats under avtalad tid.

• Terapeuten tar med behandlingsbänk, bänkpapper, handdukar och massageolja eller vax.

• Ni står för ett rum och vi ordnar resten! (Tidsbesparande för företaget). Varje terapeut har ansvars- och skadeförsäkring.

Har ni inte möjlighet att tillhandahålla rum på arbetsplatsen, så kan tider bokas på vår klinik för massage.

Sist men inte minst, att tillhandahålla företagsmassage på arbetsplatsen har blivit ett viktigt konkurrensmedel. En arbetsplats som bryr sig om sin personals hälsa är en attraktiv arbetsplats.

Minsta beställning per arbetsplats är 3 timmar per behandlingsdag och massör. Kontakta oss för offert eller ett personligt möte!

Vänligen Kenneth Wilhelmsen Tel: 0708-403 720

Diplomerad Massageterapeut hos Axelsons gymnastiska institut. Certifierad Massör genom Branschrådet Svensk Massage. Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Innehar F-skatt.

Athletic Care Massageterapi

företagsmassage göteborg